Nieuws

Locatie discussiemiddag EffectGesprek bekend

Op donderdag 15 maart organiseren wij ons eerste EffectGesprek. Tijdens deze discussiemiddag gaan wij een gesprek aan over de vraag: wat is er voor nodig om mensen met een lage gezondheidsverwachting in beweging te krijgen? Het EffectGesprek vindt plaats in 't Manneke in Berkel en Rodenrijs.

Tijdens het eerste EffectGesprek dient natuur- en recreatiegebied De Groenzoom als casus. Deze stadsrandzone strekt zich uit tussen Berkel-Rodenrijs, Pijnacker en de wijk Zoetermeer-Rokkeveen en vormt de grote achtertuin van de laatste uitbreidingswijken in de stedelijke agglomeratie tussen Den Haag en Rotterdam. Dit voorbeeldproject, dat is ingebracht door BTL die samen met Groenaannemingsbedrijf Punt de beheercombinatie vormt, biedt verdieping voor het EffectGesprek, waarin we gezamenlijk uitzoeken hoe we het stedelijk gebied beweegvriendelijk maken voor mensen met een lage gezondheidsverwachting.

De locatie

Het EffectGesprek vindt op donderdag 15 maart plaats in congrescentrum 't Manneke te Berkel en Rodenrijs, op steenworpafstand van De Groenzoom. Het gesprek vindt plaats in de zaal De Korenbarg, waar deelnemers worden voorzien van een kopje koffie of thee.

Praat u mee? 

Het EffectGesprek is een inspiratiebijeenkomst waarin professionals uit verschillende sectoren leren van elkaars ervaringen, elkaar nieuwe mogelijkheden en vergezichten bieden en concrete oplossingen zoeken voor knelpunten uit de praktijk. Met het Nationaal Preventie Akkoord in het verschiet gaan we tijdens ons eerste EffectGesprek in op bewegen in stedelijk groen. Meer informatie over dit EffectGesprek leest u hier.


Direct aanmelden? Klik dan hier.

Deel dit artikel