EffectGesprek

Samenwerken aan een groene en gezonde omgeving staat centraal bij GroenEffect. En hoe beter dan dat face-to-face te doen? Tijdens het EffectGesprek snijdt u de onderwerpen aan waar u het meest mee zit.

Knelpunten identificeren, obstakels doorbreken en funamentele belemmeringen op concrete wijze aanpakken. Met het EffectGesprek gaan we op zoek naar wat er nú speelt in de sector en zoeken we gezamenlijk naar oplossingen. Tijdens elke editie van het EffectGesprek zetten we een van onze domeinen (openbare ruimte, gebouwen, onderwijs en zorg) in de schijnwerpers, telkens met hetzelfde doel: leren van elkaars ervaringen en structureel aandacht stimuleren voor de kansen van groen.


Het te behandelen onderwerp wordt per editie van het EffectGesprek bepaald door onze hoofdredactie in samenspraak met een gastheer. Dit wordt vooraf aan elk editie gecommuniceerd, zodat u op voorhand weet wat u kunt verwachten. Tijdens de gesprekken is er voldoende ruimte voor uw eigen input.

EffectGesprek 13 september - Alle daken groen voor het klimaat!

Klimaat is een hot onderwerp. Reden voor GroenEffect om in het derde EffectGesprek in te gaan op de noodzaak van groene daken voor de klimaatopgave waar gemeenten voor staan. Tijdens het Effectgesprek tonen we nieuwe ontwikkelingen op het gebied van waterretentie- en buffering op daken. De discussie zal zich toespitsen op de vraag wat er nodig is om de aanleg van groene daken in een stroomversnelling te brengen. Discussieer mee op donderdag 13 september 2018!

Benieuwd? Lees hier meer over het tweede EffectGesprek, of meld u direct aan.

Planning EffectGesprek

Het EffectGesprek vindt elk kwartaal plaats in Nederland en behandelt een van onze domeinen. De locatie wordt per editie bepaald in samenspraak met de gastheer.

Founding partners en kennispartners nemen gratis deel aan het EffectGesprek. Tevens is het eerste EffectGesprek dat u bezoekt gratis als u een standaard persoonlijk lidmaatschap afneemt.

Meewerken aan het EffectGesprek 

Heeft u een prangende vraag of een belemmering waar u tegenaan loopt? Werp u dan op als gastheer en doe uw voorstel aan de hoofdredactie. Wie weet behandelen we uw vraagstuk in het volgende EffectGesprek.

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven

Magazine

Groen maakt gezond

Welkom bij GroenEffect

Meer informatie

Trending