Founding Partners

Het effect van groen op onze gezondheid wordt steeds belangrijker. Wij willen dit effect, maar ook het nut en het gebruik van groen in de zorg, in gebouwen, in het onderwijs en in de openbare ruimte uitdragen en delen. Samen met onze founding partners.
Logo Van der TolVan der Tol Groep 

Van der Tol is opgericht in het na-oorlogse 1945 en is uitgegroeid tot een groenbedrijf met drie vestigingen in de Randstad met 160 medewerkers in dienst. Van der Tol heeft een breed netwerk aan samenwerkingsverbanden, MVO-partners en relaties zodat het bedrijf haar missie optimaal kan uitvoeren.


Het groenbedrijf wil met behulp van groene oplossingen de stad groener, gezonder en leefbaarder maken. Bij deze dagelijkse missie richt Van der Tol zich op het bevorderen van biodiversiteit, effectief gebruik en hergebruik van (regen)water, tegengaan van de opwarming van de stad en het verbeteren van het binnenklimaat.


Bezoek de website van Van der Tol.

BTL

Logo BTLGroen is een kenmerk van verantwoord leven. Groen is fris en natuurlijk en levert meerwaarde voor de leefomgeving in ieder seizoen. BTL is zich als geen ander bewust van deze waarde. Waar Nederland steeds meer versteent en verstedelijkt, wint groen met de dag aan waarde. BTL zorgt voor de juiste balans in stadskernen, bedrijventerreinen,  woonwijken, dorpen en buitengebieden. Een natuurlijk evenwicht tussen esthetisch en functioneel, duurzaam en pragmatisch. Groener leven!


Bezoek de website van BTL.

Verheij Integrale Groenzorg

Logo VerheijIn 1985 begon Dick Verheij op 19-jarige leeftijd een hoveniersbedrijf. In de achterliggende 30 jaar is dit eenmansbedrijf uitgegroeid tot een modern en professioneel groenvoorzieningbedrijf met 100 vaste medewerkers. Gevestigd in de groene Alblasserwaard en met steunpunten in geheel Nederland zijn er dagelijks zo’n 150 medewerkers actief in het onderhoud en de aanleg van buitenruimten.


Door de no-nonsense aanpak van medewerkers met verantwoordelijkheidsgevoel voor mens, milieu en project zijn wij in staat maatwerk te leveren voor diverse specifieke doelgroepen.


Bezoek de website van Verheij Integrale Groenzorg.

Meer weten?

Wij willen samen met onze founding partners het effect van groen op de gezondheid, maar ook het nut en het gebruik van groen in de zorg, het onderwijs en de openbare ruimte, uitdragen en delen. Wilt u zich ook verbinden als founding partner aan GroenEffect? Bekijk onze mediakit voor meer informatie, of neem contact op met Esmeralda van Milgen via esmeralda@acquirepublishing.nl of 038 - 460 6384.

Deel deze pagina

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Inschrijven

Magazine

Groen maakt gezond

Welkom bij GroenEffect

Meer informatie

Trending